SQULA-Kampioenen B2 en B6: Beste van Nederland

24-03-2018
De Leuk Leren Week van SQULA is afgelopen.
Verschillende groepen van Sbo de Griffel streden mee en niet zonder succes!
Van 19 t/m 23 maart j.l. kon er weer landelijk gestreden worden tijdens de Leuk Leren Week van SQULA.
Daarbij moesten onze leerlingen het opnemen met heel veel verschillende scholen uit Nederland, zowel Speciale zoals de onze en uiteraard heel veel reguliere basisscholen.
Gedurende de week bleek al dat twee van onze groepen wel eens hoog zouden kunnen eindigen.
Zowel B2 als B6 streden voor wat ze waard waren en ja hoor, op donderdagavond bleek al dat B2 eerste stond in de categorie groep 3 en B6 het nét niet gehaald had en op een tweede plek geëindigd was van de categorie groep 4.

Er werd druk hen en weer gemaild en getwitterd tussen Sbo de Griffel en SQULA over de overhandiging van de prijs en vrijdag j.l. was het dan zover: de prijsuitreiking!

B2 won namens onze school een enorme LEGO-robot, een reuzen-beker, stickervellen van SQULA en een enorm groot bord.
B6 kreeg als troostprijs stickervellen voor de hele klas.

Proficiat aan beide groepen.
De Leuk Leren Week van SQULA is afgelopen. Verschillende groepen van Sbo...